вторник, 2 июня 2015 г.

Матеріали для обговорення

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 лютого 2015 року за № 173/26618, з 06.03.2015р. вступає  в дію новий Порядок державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів.
Згідно з п. 4. Порядку державна атестація навчальних закладів комунальної форми власності м.Запоріжжя проводитиметься департаментом освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради.

Для організації процедури проведення державної атестації розроблено документи, які пропонуються до загального обговорення. 
Пропозиції щодо внесення змін до викладених нижче документів надсилайте на електронну пошту datznz@gmail.com (обґрунтування внесення змін, авторство пропозицій обов’язкове).
Дякую за співпрацю.

ОРІЄНТОВНА ПРОГРАМА державної атестації навчальних закладів м.Запоріжжя - читати

ПОРЯДОК РОБОТИ атестаційної комісії з державної атестації загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів м.Запоріжжя - читати

ПОРЯДОК проведення зовнішнього моніторингу результатів навчальних досягнень учнів під час атестаційної експертизи в навчальних закладах м.Запоріжжя - читати

ПОРЯДОК проведення відкритої публічної презентації діяльності закладу - читати

ПРОГРАМА державної атестації загальноосвітнього навчального закладу - читати

ПРОГРАМА державної атестації дошкільного навчального закладу - читати

ПРОГРАМА державної атестації навчально-виховного комплексу (ЗНЗ+ДНЗ) - читати

ПРОГРАМА державної атестації позашкільного навчального закладу - читати

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий