вторник, 6 июня 2017 г.

Нарада спеціалістів ТВО

13.06.2017р. о 10.00 в управлінні з питань розвитку освіти департаменту освіти і науки Запорізької міської ради (пр. Соборний, 214) відбудеться нарада для спеціалістів територіальних відділів освіти.
В порядку денному питання:
-         Аналіз результатів проведення державної атестації навчальних закладів у 2016/2017н.р. Типові порушення, недоліки в роботі навчальних закладів, виявлені під час атестаційної експертизи. Підходи до підготовки навчального закладу до проходження атестації.
-         Результати здійснення у І півріччі 2017 року перевірки стану впровадження Рекомендацій щодо підвищення якості надання освітніх послуг населенню, наданих навчальним закладам за підсумками державної атестації у І півріччі 2016 року.
-         Обговорення результатів проведення інспектування (комплексного контролю) діяльності загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів у 2016/2017н.р. Мораторій ДІНЗ України.
-         Внесення коректив до Перспективних планів контролю за діяльністю навчальних закладів з урахуванням зміни ступеню ризику від впровадження господарської діяльності навчальних закладів, внесення до реєстру контролю відновлених навчальних закладів: основні підходи, терміни, оформлення документів (накази). 
Запрошуються спеціалісти територіальних відділів освіти (1-2 особи), які опікуються питаннями, зазначеними у порядку денному наради. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий